Wermlands Juridiska

WERMLANDS JURIDISKA

Vi är den nära juristbyrån


Wermlands Juridiska är juristbyrån som finns där du finns. Vi hjälper dig per telefon, via datorn eller, allra helst, genom det personliga mötet. Vi vet att det ibland är svårt att ta sig till oss, då kommer vi till dig!


Våra jurister har mer än 45 års samlad erfarenhet inom familjerätt, arvsrätt och fastighetsrätt varför vi kan leverera hög kompetens i vår rådgivning. 


Som klient befinner man sig inte sällan i livsomvälvande skeden i livet. Skilsmässa, en nära anhörigs död eller tvister inom familjen.  Men också, i den andra änden - äktenskap, samboskap och föräldraskap.  Helt oavsett var våra klienter befinner sig i livets berg- och dalbana vill vi finnas där. Vi vill vara lättillgängliga, ha tid att lyssna och kunna dela med oss av det vi kan med både hjärna och hjärta.      


Vi vill även kunna ge mer än den kompetens vi själva besitter. I de delar vi inte kan hjälpa har vi därför sett till att omge oss med lokala samarbetspartners som vi tycker om och som vi litar på gör ett bra jobb. 

Följ oss gärna på vårt Instagram-konto Wermlandsjuridiska. Se mer här

Erfarenhet & kompetens

Vi har mer än 45 års samlad erfarenhet av familjerätt, arvsrätt och fastighetsrätt. Många knutar har lösts, många böcker har lästs, många fel har gjorts och rättats till och mycket har vi lärt oss genom åren. Den erfarenheten och kunskapen vill vi så klart dela med oss av.

Lokal förankring

Vi har vårt hjärta i Värmland och har så alltid haft. För oss är det viktigt att möta våra kunder varför vi möts där det fungerar bäst, på kontoret, via dator eller i hemmet.

Heltäckande

hjälp

Vi vill kunna hjälpa till i alla delar, från A till Ö. Detta kan vi med stolthet erbjuda tillsammans med våra samarbetspartners inom bland annat bank, försäkring, mäkleri, städ, auktionsverk, socialt stöd och samtalsstöd. 

Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga för våra klienter, är lätta att nå och lätta att möta. Vi vill att du, som vår klient, ska känna dig trygg med att vi bara är ett samtal, mail eller besök bort.

Wermlands Juridiska AB


Kontor: 054-51 66 19


E-post: hej@wermlandsjuridiska.se


Post- och besöksadress:

Norra Kyrkogatan 4

652 24 Karlstad

Juristbyrå Karlstad, jurister

JURISTER / PARTNERS

Det är oss ni kommer att träffa

Sandra Grahn, jurist

JURIST/PARTNER

Sandra Grahn

Sandra hade redan som barn ett intresse för argumentation och att lösa kluriga problem. I kombination med en strävan att alltid stå upp för orättvisor och ambitionen att göra verklig skillnad i människors liv, är det naturligt att yrkesvalet blev juridik och specialisering inom familjerätten.


Efter studier på Örebro universitet med stora ambitioner och ett diplom i hand hittade hon fram till Familjens Jurist. På Familjens Jurist var hon verksam från september 2008 till juni 2021 i rollerna jurist, senior jurist och biträdande kontorschef. Hon har genom åren arbetat med- och specialiserat sig inom familjerätten där arvsrätt och bodelning är favoritområdena. Sedan juli 2021 är Sandra verksam som jurist och partner hos Wermlands Juridiska.


Rättsområden: Arvsrätt, bodelningar och övrig ekonomisk familjerätt 
Direkt: 054-51 66 11

E-post: grahn@wermlandsjuridiska.se

JURIST/PARTNER

Sara Hjalmarsdotter Gund

Sara blev jurist för att hon ville rädda världen. Så blev det inte. Första anställningen var på ett internationellt inkassobolag. Sara har därefter hämtat sig något och arbetar sedan tio år tillbaka med ekonomisk familjerätt, arvsrätt och fastighetsrätt.


Sara har arbetat med familjerätt, fastighetsrätt och generationsskiften sedan 2011 då hon i Göteborg startade upp en juridisk byrå med inriktning mot ägarledda bolag. Efter att ha blivit mamma flyttade hon 2012 till Värmland och tog anställning hos LRF Konsult. Där arbetade hon till stor del med generationsskiften av ägarledda företag och näringsfastigheter. Efter tre år hos Familjens Jurist är Sara sedan augusti 2021 verksam som jurist och partner hos Wermlands Juridiska.  


Rättsområden: Arvsrätt, bodelningar, generationsskiften och övrig ekonomisk familjerätt
Direkt: 054-15 15 57

E-post: gund@wermlandsjuridiska.se

Sara Hjalmarsdotter Gund, jurist
Sandra Rosén, jurist

JURIST/PARTNER

Sandra Rosén

Sandra visste redan från 10 års ålder att det var jurist hon skulle bli, och så blev det. Hon trodde i och för sig att det var försvarsadvokat som var hennes grej, men efter en mycket inspirerande kurs i familjerätt på Linköpings universitet insåg hon att det var det som fick hennes ögon att tindra.


Arbetsresan började på Familjens Jurist där hon under 16 år, 2005-2021, fick lära sig allt om arvsrätt, boutredningar i praktiken, familjerätt, barnrätt och förhandlingstaktik. Hon fick också i rollerna som jurist och kontorschef lära sig hur man bygger upp ett kontor och skapar goda och långvariga relationer med både samarbetspartners och kunder. Sedan december 2021 är Sandra partner och jurist hos Wermlands Juridiska.


Rättsområden: Arvsrätt, bodelningar och övrig ekonomisk familjerätt
Direkt: 054-51 81 23

E-post: rosen@wermlandsjuridiska.se